PLANTIUS & TEAM FILM PROJECT

NP

Bureau Plantius

 

Bureau Plantius is namens Nicole Plantius de nieuwe naam voor:

Training Coaching Health & Author.

Ook haar website is vernieuwd met tijdelijk geheel in stijl in het kader van het film project.

 

Bureau Plantius kent diverse componenten

Behandelvorm

Zij bied een behandelvorm in en aan huis voor kinderen wie kampen met uitdagingen in en aan het Autisme Spectrum. Hier is zij Zorgregisseur/Begeleider/Behandelaar en ook bied zij hierin Training & Coaching, in combinatie met een eigen Health & Relaxing Studio.

Welness

Deze Health & Relaxing Studio kan ook los van de behandelvorm ingezet worden. In de toekomst zal zij haar Welness gaan uitbreiden op locatie. Dit is een van haar dromen...

Plantius Author

Het zal niemand ontgaan dat zij ook als schrijver actief blijft en zij de gevoelige snaren weet te raken met haar boeken en filosofische teksten & citaten en haar diepzinnige verhalen met een vleugje psychologie. 

Jeugdzorg

Daarnaast zet zij zich reeds jaren in met betrekking tot Jeugdzorg en Beleid.

Hierover staat zij in nauw contact met de Politiek en andere professionele (overheids) bronnen. Tevens deed zij hierin jarenlang research met betrekking tot; onterechte/onnodige OTS/UHP/drang-dwang trajecten, onjuiste verslaglegging, wegkijkende en nalatige instanties en scholen (geen hulp/geen zorg/geen passend onderwijs/duizenden thuiszitters), niet integere werkwijzen, machtsmisbruik, intimidatie, angstcultuur, klachten welke niet gehoord worden want de slager keurt haar eigen vlees en meer van dit soort misstanden in het jeugdzorg/onderwijs systeem.

Los van wat er wel goed gaat welk de basisintentie dient te zijn in jeugdzorg/onderwijs; waarvoor mijn respect en waardering voor mijn collega's/vak is mijn CONCLUSIE: Het roer moet om! Plantius pleit voor een professioneel EN rechtvaardig jeugdzorg en onderwijs systeem.

Politiek

De komende jaren is zij van plan om zich nog meer in de politieke richting te gaan bewegen.

Film Documentaire 

Veelzijdig en ondernemend als zij is, is Nicole Plantius recent bezig met haar FIlm Project vanuit onder andere de rode draad in haar leven als mede in aanvulling op het maatschappelijke debat over "'verwarde personen"'. Deze film documentaire wordt door haar als producent/regisseur/schrijver, samen met een professioneel team in beeld gebracht vanuit haar scenario. Voor meer informatie over dit Film Project klik via menu op Film Intro/Info en Team.

Zowel Plantius Training Coaching Health & Author  tegenwoordig Bureau Plantius als het Film Project inclusief haar scenario welk zij schreef, is ontstaan vanuit haar inmiddels bijna 30 jaar ervaring op gebied van werk, studie, privé in de sector hulpverlening/onderwijs. 

 

 

Benieuwd naar Nicole Plantius? 

Klik dan via menu op Biografie Plantius