RESPECT voor LIEFDEVOLLE MOEDERS

MOEDERSCHAP=PASSIE+TOPSPORT+LIEFDEVOLLE MISSIE=UNIEK

 

MOEDERSCHAP

 

 Een meest verrijkende, waardevolle, liefdevolle missie,  

welke zij ieder op hun eigen unieke manier invullen.

 Daar doen zij hun uiterste best voor en zelfs meer dan dat. 

Moeders zitten dan ook meestal niet te wachten op ‘over advisering’

of onterechte kritiek en duizend overbodige tips.

Tenslotte zijn ze ‘zelfkritisch’ genoeg en moeders doen het meer dan goed.

Kids/gezin combineren met relatie en werk vergt veel energie, kennis en kunde.

 

En vooral een goed hart is hiervoor nodig. Vanuit dit mooie moeder hart zijn ze er twenty four/seven.

 

Met onvoorwaardelijke liefde voor hun kroost, gezin, huis, haard en werk.

In feite willen ze niet streven naar perfectionisme toch is dat vaak een innerlijke strijd omdat ze het meer dan goed willen doen. 

ZEN MODUS

Zegt de man welterusten en voordat hij het heeft uitgesproken is hij al vertrokken naar dromenland, in de zen modus……Terwijl moeders nog aan duizend en 1 dingen denken en hun to do list nog afwerken voor de volgende dag.  Hier hebben wij het over “de alles im griff moeders die op dit gebied absoluut nog veel kunnen leren van ‘de man en zijn vaak onbewuste routine techniek; 

de ZEN MODUS’, welke hem Healthy&Relaxing houdt.

Moeders mogen weten dat -als je alles met goede intenties doet met liefde vanuit een goed moeder hart- dan doe je het goed, dan ben je een op en top moeder. Dus bespaar ‘over’ advisering want internet en boeken staan vol met tips en adviezen. Mochten zij er behoefte aan hebben dan lezen ze hier graag over hoe ze beter zouden kunnen opvoeden.

Maar theorie mag dan wel een handige aanvulling zijn, het is zelden een invulling voor de praktijk, welke veel moeilijker in elkaar zit dan aan de buitenkant lijkt.

Moeders zijn is in feite 24/7  Multi tasking powerwoman, Multi functional nanny, huismanager allinclusive, hotelmanager, relatietherapeute, crèche medewerkster, chef kok en meer.

Ook moeten ze er nog gezellig stralend, liefst superslank & forever young, bij blijven lopen.

Een bijna niet haalbaar doel of verwachting; blijf jezelf, laat los en stel niet te hoge eisen aan jouw moederschap. Besef dat jij er, door er te ZIJN - voor je kinderen, gezin, man, werk, huis en haard- dat jij al het onmogelijke tot MOGELIJK maakt! RESPECT VOOR MOEDERS!

 

 

Door: Nicole Plantius