Plantius presenteert haar 2de boek: Professionele Quotes voor de Jeugdzorg

In 2017 schreef Plantius haar 2de boek.

 

Dit keer presenteert zij een boekbundel met professionele quotes voor de Jeugdzorg; met het oogpunt gericht op de professionalisering en de versterking van integriteit jeugdzorg, waarvoor zij zich met hart en ziel, zal blijven inzetten. Dit boek is gescheven met altijd het welzijn en de ontwikkeling van het kind, de ouder(s)/verzorgers en het gezin centraal gesteld.

 

Dit boek getiteld als: 'Professionele quotes voor de Jeugdzorg' is tevens geschreven als studieboek met betrekking tot trainingen en opleidingen tot hulpverlener/ jeugdzorgwerker; als mede heeft dit boek als doel met betrekking tot team-trainingen en intervisies binnen jeugdzorg instanties/gemeenten. 

 

Dit boek is te koop en te bestellen via de schrijver van dit boek; zij is tevens contactpersoon: Nicole Plantius Training Coaching Health and Author

Via contactformulier, per e-mail of telefonisch; zie contactgegevens op deze website.

 

Plantius allereerste boek, gedichtenbundel Inspiratiebron 1

Nicole Plantius, geboren 17-09-1973,         Venlo. Zij groeide op in een gezellig dorp,  in de gemeente Venlo. Het stadse leven,   voor haar inspiratie, trok haar op jonge      leeftijd al enorm; zodra het kon, ging ze er naar school, werkte zij daar in diverse        settings en ook heeft ze er jaren gewoond. Vanaf het moment dat ze als kind kon       schrijven, schreef ze eindeloze verhalen   en gedichten. Waar en wanneer dan ook, als kind droeg zij haar schrift met pen, dag in dag uit, bij zich. Toen al droomde zij      ervan om ooit boeken te gaan schrijven.   Zij is een gepassioneerd freelance schrijfster en zij schrijft teksten, columns, verhalen, gedichten en filosofische citaten.
Haar  dromen maakt zij waar. Een uitgever in de kunstboeken- geïnteresseerd in haar         schrijfstijl- bundelde haar teksten tot een boek. Plantius schreef een gedichten-       bundel in 2016:
Inspiratiebron 1.                 Inmiddels een veel gelezen poëzie; bundel van filosofische citaten en gedichten.

Uitgever in de kunstboeken Rekafa- van Spijk, Venlo, is geïnteresseerd in haar schrijfstijl. Nicole Plantius maakt haar dromen waar en schrijft in 2016 haar allereerste boek Inspiratiebron 1: Poëzie met filosofische gedichten, teksten en citaten.

Inspiratiebron 1 is te koop

bij Plantius Author á E 17,95

Een gedeelte van de opbrengst zal zij doneren aan Kika Kinderen Kanker Vrij.

Haar boek kunt u bestellen bij, Plantius Author via contactpagina.

Debuut Plantius Boek

Debuut van Heijense schrijfster Nicole Plantius | Overig | gelderlander.nl

https://www.gelderlander.nl/.../debuut-van-heijense-schrijfster-nicole-plantius~af4863...
12 okt. 2016 - HEIJEN - Schrijfster Nicole Plantius uit Heijen debuteert met haar eerste boek: Inspiratiebron 1. „Het is een bundel met gedichten, spreuken en citaten, een mix van diepzinnigheid gecombineerd met een vleugje filsofie en een tintje psychologie”, aldus de schrijfster. Plantius is ook al druk doende met een ...

Plantius Boek Presentatie in 'Venlo leeft'

Venlo Leeft - Nicole Plantius is een gepassioneerd... | Facebook

https://www.facebook.com/venloleeft/photos/a.../1099847393422406/?type=3
Nicole Plantius is een gepassioneerd schrijfster. Zij inspireert lezers met haar verhalen, teksten, columns en gedichten. Inmiddels heeft Nicole haar grote droom verwezenlijkt. Haar eerste boek komt uit. Nicole is opgegroeid in en rondom de sfeervolle stad Venlo. Haar passie voor schrijven is geboren in haar kindertijd en is ...